Missie

Missie

Onze missie is het creëren van een sfeer

Onze missie is het creëren van een sfeervol eigen thuis. We bieden huiselijkheid, geborgenheid, comfort en aandacht aan mensen die affiniteit hebben met het buitenleven en rust. Een thuis waar ook familieleden en vrienden graag op bezoek komen en de kleinkinderen kunnen spelen.

Onder de kap van de  Roelof  Eleveld bevinden zich, verdeeld over de begane grond, en eerste verdieping, 8 huur appartementen ca. 50 m2 allen voorzien van een pantry en eigen sanitair.

Begane grond hebben  in het achterhuis een grote gezamenlijke woonkeuken en aangrenzend een livingroom waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten en naar wens kunnen verblijven. Een gezellig zitje bij de het raam en de inrichting van de woonkeuken en huiskamer is gericht op – mits gewenst- gezamenlijk gebruik van de maaltijden.

Roelof  Eleveld in een woonlandschap op een unieke locatie aan de rand van de stad Assen, direct grenzend aan het Nationaal Park Drentsche Aa.

Roelof  Eleveld een plek om samen aangenaam oud te worden.

De omringende weilanden en de tuinen bieden de bewoners de mogelijkheid tot rust te komen, te ontspannen en lenen zich ook uitstekend voor een wandeling

ZELFSTANDIG WONEN EN NIET ALLEEN