Voor wie

Voor wie

Kleinschaligheid, de huiselijke sfeer

Woongroep Roelof Eleveld kenmerkt zich door haar kleinschaligheid, de huiselijke sfeer en privacy. We werken met een vast team van professionals dat voor de bewoners klaar staan. Hierdoor creëren wij een omgeving van veiligheid en rust.

Onze missie is het creëren van een thuis. We bieden huiselijkheid, geborgenheid, comfort en gezelligheid aan mensen die affiniteit hebben met het buitenleven. Een thuis waar ook familieleden en vrienden graag op bezoek komen en de kleinkinderen kunnen spelen.

Onder de kap van de  Roelof Eleveld bevinden zich, verdeeld over de begane grond, eerste verdieping, 8  huur appartementen ca. 50 m2 allen voorzien van een keuken en eigen sanitair.

Begane grond hebben een grote gezamenlijke woonkeuken en aangrenzend een grote livingroom waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten en naar wens kunnen verblijven. Er zijn gezellig zitjes of lekker onderuit op de bank en de inrichting van de woonkeuken en huiskamer is gericht op – mits gewenst- gezamenlijk gebruik van de maaltijden.

Woongroep Roelof Eleveld is een seniorencomplex op een unieke locatie aan de rand van de stad Assen, direct grenzend aan Nationaal Park Drentsche Aa. Met 8 reguliere appartementen, de plek voor 50-plussers om samen aangenaam oud te worden.

Het omringende park en de tuinen bieden de bewoners de mogelijkheid tot rust te komen, te ontspannen en lenen zich ook uitstekend voor een wandeling. Andere faciliteiten zijn een apothekerspost, huisartsenpraktijk, diëtist, praktijk voor fysiotherapie. Het WZA Wilhelmina ziekenhuis station, Drents Museum en Centrum van Assen zijn met de auto vervoer binnen 5 minuten bereikbaar.Gelukkig oud worden samen met anderen