Appartement

Appartement

Beschrijving appartementencomplex

Begane grond:

Entree met gezamenlijke hal met lift en trappenhuis, toegang tot de bijkeuken met waskamer, de zeer ruime gezamenlijke woonkamer met verschillende zitjes, veel raampartijen met vrij uitzicht en de mooie L-vormige keuken met oven, inductiefornuis, koelkast met vriezer en plaats voor een grote eettafel om gezellig gezamenlijk te eten. Op de begane grond bevinden zich twee openbare toiletten. Verder zijn er op de begane grond drie appartementen gerealiseerd, met eigen pantry met inductieplaat, oven, kastruimte en sanitair. In het complex zijn overal de fraaie, oude balken zichtbaar en op de begane grond ligt een marmeren vloer met eronder vloerverwarming.

Eerste verdieping:

Met de trap of de lift bereikt u de overloop van deze verdieping. Langs de lange overloop met fraaie, oude, zichtbare balken en Velux dakramen treft u vijf appartementen/studio’s aan. Ieder appartement heeft een pantry met houtlook en witte fronten en is voorzien van een inductiekookplaat en oven, eigen cv, een zwevend toilet, badmeubel met een wastafel en spiegel en douchecabine. Via een Velux dakraam met vrij uitzicht komt voldoende daglicht binnen. Er is een mogelijkheid de studio te voorzien van een airco. U kunt zelf een keuze maken voor de vloerafwerking. U kunt kiezen uit tapijt of een pvc-vloer met ondervloer.


Tuin:

Rondom de woning treft u een deels betegeld deels groen buitengebeuren aan, waar u heerlijk kunt relaxen. Op het perceel bevind zich ook een paardenbak en stallen waar de paarden door hun eigenaren worden verzorgd. 

Dus er is altijd een prettige levendigheid. Er is voldoende gelegenheid voor mooie wandelingen en fietstochten in de omgeving.

Parkeren:

Er is voldoende parkeergelegenheid rond het complex en er is de mogelijkheid uw fietsen te stallen in de berging.

Kenmerken van de woonboerderij met appartementen:

Fraaie, sfeervolle woonboerderij (1880) met zichtbare balken, ruime, lichte gezamenlijke woonkamer met vrij uitzicht, gezamenlijke keuken en bijkeuken/waskamer en 8 nieuwe, keurige levensloopbestendige huurappartementen

De woonkamer heeft een marmeren vloer met vloerverwarming

De missie is: samen wonen, samen leven met behoud van privacy

Ieder appartement/studio is voorzien van een pantry met inductieplaat, oven, en fraai eigentijds sanitair. De appartementen op de eerste verdieping hebben eigen keuze voor de vloerafwerking

Gelegen in een fijne, rustige, groene omgeving met veel buitenruimte en mogelijkheid voor wandelingen en fietstochtjes

Voldoende parkeergelegenheid